Politica de securitate a prelucrării datelor cu caracter personal

1. Dispoziții generale

Compania E-Jobs Service s.r.o. înregistrată la adresă Na Plzeňce 1236/4, 150 00 Praha 5, Smíchov, IČO: 03860752, înregistrată în Registrul Comercial al Tribunalului Municipal Praga, secțiunea C, dosar 238967 , (denumită în continuare "Compania") ca parte a activității sale principale, prelucrează date cu caracter personal ale diferitelor categorii de subiecți de date cu caracter personal prin utilizarea sistemelor informatice de date cu caracter personal, inclusiv următoarele site-uri de Internet ale Companiei: https://workmarket.eu , http://www.aulinks.cz, precum și alte site-uri ale Companiei care se referă la această Politică.

Compania E-Jobs Service s.r.o. este o organizație care oferă servicii organizațiilor care lucrează pe piața muncii, precum și persoanelor fizice care caută un loc de muncă. În legătură cu linia de activitate, compania este operatorul de date cu caracter personal și funcționează în conformitate cu legislația Republicii Cehe și actele normative adoptate. Toate drepturile care nu sunt enumerate în această Politică sunt reglementate de legile în vigoare ale Republicii Cehe. Problemele care nu sunt reglementate de termenii acestei Politici sunt reglementate de prevederile Legii nr. 89/2012 Sb., de Codul civil și de alte acte legislative în vigoare.

Scopul prelucrării datelor personale este furnizarea de servicii utilizatorilor noștri. Majoritatea datelor personale sunt folosite pentru identificarea utilizatorilor în sistemul nostru. Trebuie remarcat faptul că Compania nu este întotdeauna operatorul de date cu caracter personal. Dacă solicitantul a răspuns la postul vacant, a mutat pe site-ul angajatorului, atunci angajatorul devine operator de date cu caracter personal, care a plasat anunțul pe site-ul nostru. Solicitantul, precum și reprezentantul companiei care trimite cererea solicitantului, dezvăluie datele sale cu caracter personal. Solicitanții, angajatorii direcți și agențiile de recrutare sunt informați că datele lor personale nu pot fi transferate către terți fără consimțământul acestora.

Această Politică este în conformitate cu regulamentele și legile în vigoare:

  • Legea nr. 101/2000 Sb "Cu privire la datele cu caracter personal".
  • Regulamentul UE 2016/679 din 27 aprilie 2016 al Parlamentului European și al Consiliului (Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR), a intrat în vigoare la 25 mai 2018

Compania prelucrează date cu caracter personal exclusiv în conformitate cu Legea nr. 101/2000 Sb "Cu privire la datele cu caracter personal" și cu normele actualizate privind prelucrarea datelor cu caracter personal stabilite prin Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR).

În conformitate cu această politică, datele personale înseamnă orice informație obținută prin intermediul site-urilor de internet ale Companiei și / sau colectate folosind astfel de resurse de internet, legate direct sau indirect de o persoană fizică specifică sau desemnată (subiectul datelor personale).

Prin înregistrarea pe site-ul nostru sau plasarea unui anunț, aceasta va însemna că sunteți de acord cu noua Politică de site și că sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Pe pagina de înregistrare și de plasare a anunțurilor există un link către Politica actualizată, care este obligatorie pentru citire.

2. Colectarea datelor cu caracter personal și prelucrarea ulterioară

Compania colectează informații prin intermediul site-urilor web în două moduri:

  • Datele personale furnizate de utilizatori, adică datele pe care utilizatorii le introduc în câmpurile: Compania colectează datele personale care sunt introduse în câmpurile de date de pe site-urile Internet ale Companiei de către utilizatorii înșiși sau de către alte persoane în numele lor.

    Datele rămase furnizate de solicitanți nu pot fi enumerate, deoarece nu există un șablon uniform pentru CV (CV). Fiecare solicitant însuși decide ce informații să introducă, ce să descrie în CV, ce date personale suplimentare trebuie să fie stocate pe site. Dar fiecare solicitant care a prezentat datele poate dispune însuși informațiile, fără consimțământul solicitantului, datele cu caracter personal nu vor fi stocate.

    Nu colectăm date personale care nu sunt necesare pentru calitatea serviciului și furnizarea de servicii. Colectăm date personale numai în scopurile menționate în această Politică.

  • Colectarea pasivă de date personale privind conexiunea actuală din punct de vedere statistic. Site-urile Web ale Companiei pot colecta datele statistice despre utilizator, inclusiv:

    • paginile vizitate;
    • numărul de pagini vizitate;
    • durata sesiunii de utilizator;
    • puncte de intrare (site-uri terțe de la care utilizatorul cu link-ul navighează către site-urile companiei);
    • puncte de ieșire (link-uri de pe site-urile web ale Companiei în care utilizatorul navighează către site-uri terțe);
    • țara utilizatorului;
    • regiunea utilizatorului;
    • furnizor de utilizator;
    • browser de utilizator;
    • limbile utilizatorilor de sistem;
    • sistemul de operare al utilizatorului;
    • rezoluția ecranului utilizatorului;
    • numărul de culori ale ecranului utilizatorului.
    • >

    Datele pot fi obținute prin diverse metode, cum ar fi cookie-uri, balize web de fișiere etc. Compania poate utiliza servicii de Internet terțe pentru a organiza colectarea datelor statistice cu caracter personal. Serviciile de Internet terțe părți asigură stocarea datelor primite pe propriile servere. Compania nu este responsabilă pentru localizarea serverelor de servicii terțe de Internet. Compania nu face o comparație a informațiilor care sunt furnizate de utilizator în mod independent și care permit să identificați subiectul datelor cu caracter personal, cu date statistice personale obținute în timpul utilizării unor astfel de metode pasive de colectare a informațiilor.

    Un cookie este un fișier mic care stochează informații pe hard diskul utilizatorului și servește la protejarea informațiilor personale despre un utilizator (de exemplu, adresa IP a computerului conectat sau tipul de browser utilizat), dar și pentru a stoca preferințele personale și preferințele utilizatorilor.

    În cadrul sistemelor electronice, compania utilizează cookie-uri în următoarele scopuri:

    • salvarea sesiunilor de utilizator, posibilitatea de a distinge utilizatorii individuali atunci când folosesc site-uri web, astfel că cookie-urile vă permit să afișați datele unui anumit utilizator;
    • păstrarea setărilor de bază ale sistemelor electronice pentru utilizatorii neînregistrați care afectează afișarea paginilor web la alegerea unui utilizator (de exemplu, dacă utilizatorul a oprit afișarea unui anumit element grafic, cookie-urile iau în considerare această alegere a utilizatorului) sau luând în considerare frecvența sau succesiunea afișărilor de pagini (de exemplu, prima vizită poate afișa informații care nu vor fi la următoarea vizită).

    Sistemele electronice pot include, de asemenea, module cookie terțe, care servesc Companiei pentru a colecta statistici privind informațiile anonime ale utilizatorilor și comportamentul specific al utilizatorului pe paginile individuale. De regulă, aceste date nu sunt salvate din cauza utilizării cookie-urilor, deoarece persoana utilizatorului nu este cunoscută (cu condiția ca utilizatorul să nu fie un utilizator înregistrat al unor produse terțe, cum ar fi Google).

    Instrumente care utilizează cookie-uri:

    • Google Analytics — Compania Service utilizează acest serviciu pentru a obține informații statistice și Google poate salva datele pe care le colectați pentru uz personal, în conformitate cu Politica de confidențialitate.
    • Sklick Conversion Codes — Compania utilizează acest cod pentru a măsura eficacitatea publicității pe site.
    • Yandex Metrics — Compania utilizează acest serviciu pentru a obține informații statistice și Yandex poate salva datele pe care le colectați pentru uz personal, în conformitate cu Politica de confidențialitate.
    • Google AdWords — Compania poate utiliza servicii de remarketing, adică un utilizator neînregistrat poate fi afișat din nou pentru Companie dacă a vizitat paginile site-ului web al Companiei prin intermediul rețelei de publicitate Google utilizând cookie-urile. Toate informațiile despre publicitate găsiți pe Google; Utilizatorii pot influența afișarea anunțurilor în Rețeaua de display Google.
    • Google Places API interface — API-ul Google Places este utilizat pe site. Capacitatea Google de a utiliza și de a transfera date colectate prin API-ul Google Places este determinată de Politica de confidențialitate Google. Prin utilizarea resurselor noastre, acceptați și Termenii și condițiile Google. Pentru utilizatorii finali din Uniunea Europeană, respectăm Politica de aprobare a utilizatorilor din Uniunea Europeană. Prin utilizarea resurselor noastre, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. în conformitate cu Termenii și condițiile suplimentare Google Maps / Google Earth.

    3. Principii, condiții de prelucrare și securitate a datelor cu caracter personal

    Prelucrarea datelor personale în cadrul Companiei este legală și corectă și se limitează la atingerea obiectivelor specifice, predeterminate și legitime, inclusiv în conformitate cu Termenii și condițiile de utilizare a site-urilor, a Termenilor și a GDPR (Regulamentul UE 2016/679 din 27.04.16). Numai datele cu caracter personal, care își îndeplinesc obiectivele de prelucrare, sunt supuse prelucrării. Conținutul și volumul datelor cu caracter personal prelucrate de Companie corespund obiectivelor de prelucrare declarate, redundanța datelor cu caracter personal care sunt prelucrate nu este permisă. La prelucrarea datelor cu caracter personal, Compania asigură exactitatea datelor personale, suficiența acestora și, dacă este necesar, relevanța în legătură cu scopul prelucrării datelor cu caracter personal. Compania ia măsurile necesare (asigură adoptarea lor) pentru a șterse sau clarifica date personale incomplete sau inexacte. În cadrul activităților sale, Compania poate furniza și / sau autoriza prelucrarea datelor cu caracter personal unei alte persoane numai cu consimțământul subiectului datelor cu caracter personal, cu excepția cazului în care legislația Republicii Cehe privind datele personale și GDPR (Regulamentul UE 2016/679 din 27 aprilie 2016) prevede altfel. În același timp, o condiție obligatorie pentru furnizarea și / sau autorizarea prelucrării datelor cu caracter personal către o altă persoană este responsabilitatea părților de a respecta confidențialitatea și de a asigura securitatea datelor personale în timpul prelucrării acestora. Condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt determinate în conformitate cu scopurile pentru care au fost colectate.

    Perioada de stocare a datelor personale ale utilizatorilor înregistrați este determinată de regulamentul GDPR și poate fi stocată timp de 10 ani de la ultima activitate. Când un subiect solicită ștergerea datelor personale din baza noastră de date, acesta trebuie executat în termen de 3 (trei) zile de la primirea cererii.

    Toate datele personale stocate pe server sunt protejate împotriva pătrunderii de către terți. Angajații care au acces la datele personale ale utilizatorilor noștri sunt informați cu privire la respectarea confidențialității și a nedivulgării informațiilor personale, precum și a copierii și redirecționării. Datele personale pe hârtie din compania noastră nu sunt stocate.

    4. Drepturile subiectului datelor cu caracter personal

    Subiectul datelor cu caracter personal are dreptul (dacă nu se prevede altfel prin lege):

    • să solicite clarificarea datelor cu caracter personal, blocarea sau distrugerea acestora dacă datele personale sunt incomplete, depășite, inexacte, obținute ilegal sau nu sunt necesare pentru scopul declarat de prelucrare, precum și să ia măsurile prevăzute de lege pentru a-și proteja drepturile;
    • să solicite încetarea utilizării, stocării și procesării datelor sale cu caracter personal;
    • să refuze serviciile Companiei prin ștergerea ulterioară a tuturor informațiilor personale;
    • să schimbe, să editează propriile date cu caracter personal;
    • să solicite o listă a datelor personale prelucrate de companie și sursa primirii lor;
    • să primească informații privind timpul de prelucrare a datelor cu caracter personal, inclusiv perioada de stocare;
    • să solicite notificarea tuturor persoanelor care au primit anterior date cu caracter personal incorecte sau incomplete cu privire la toate excepțiile făcute, corecții sau adăugiri;
    • să se adreseze la organismul autorizat pentru protecția drepturilor subiecților de date cu caracter personal sau să se adreseze în instanță pentru acțiunile sau omisiunile ilicite în prelucrarea datelor sale cu caracter personal;
    • protecția drepturilor și intereselor legale, inclusiv compensarea daunelor și (sau) compensarea prejudiciului moral în instanță;
    • să ia măsuri juridice specifice pentru a-și proteja drepturile, în special, să se opună prelucrării datelor personale referitoare la el sau la Companie, în consecință, să depună la Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal o plângere privind prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la acesta sau la Companie.

    Dacă aveți întrebări cu privire la natura utilizării, folosirii, modificării sau ștergerii datelor dvs. personale pe care le-ați furnizat sau dacă doriți să refuzați o altă prelucrare de către Companie, vă rugăm să ne contactați prin poștă la adresa Companiei (sau prin e-mail: info@workmarket.eu). Rețineți că Operatorul de date cu caracter personal nu este responsabil pentru informațiile inexacte furnizate de subiectul datelor cu caracter personal.

    5. Obligațiile Companiei față de subiecții datelor cu caracter personal.

    În baza legii Republicii Cehe și a Regulamentului UE 2016/679 din 27.04.16, Compania este obligată să îndeplinească următoarele cerințe:

    • asigurarea securității datelor personale;
    • să raporteze cazurile de încălcare a securității datelor cu caracter personal Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal în termen de 72 de ore și să notifice subiecții datelor cu caracter personal;
    • la cererea subiecților să furnizeze datele personale care îi aparțin (până la o lună);
    • să nu ia nicio măsură cu datele personale ale subiecților, fără consimțământul subiecților datelor personale;
    • Compania este obligată să șterge datele personale ale subiecților dacă acestea nu mai sunt necesare în scopurile propuse.

    6. Implementarea cerințelor privind protecția datelor cu caracter personal

    Pentru a-și menține reputația în afaceri și pentru a asigura respectarea legilor federale și a cerințelor reglementărilor GDPR (Regulamentul UE 2016/679 din 27.04.16), Compania consideră cele mai importante sarcini pentru a asigura legitimitatea prelucrării datelor personale în procesele de afaceri ale Companiei și pentru a asigura nivelul adecvat de securitate a datelor personale prelucrate de Companie. Compania solicită altor persoane care au primit acces la datele cu caracter personal să nu divulge terților și să nu distribuie date cu caracter personal fără consimțământul subiectului datelor cu caracter personal, cu excepția cazului în care legea prevede altfel.

    Pentru a asigura securitatea datelor personale pe parcursul prelucrării, Compania ia măsurile juridice, organizatorice și tehnice necesare pentru a proteja datele personale împotriva accesului neautorizat sau accidental la acestea, distrugerea, modificarea, blocarea, copierea, furnizarea, difuzarea datelor personale, precum și din alte comportamente greșite împotriva lor.

    Compania se asigură că toate măsurile sale pentru protecția organizatorică și tehnică a datelor cu caracter personal se efectuează pe bază legală, inclusiv în conformitate cu cerințele legislației Republicii Cehe privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Pentru a asigura o protecție adecvată a datelor cu caracter personal, Compania efectuează o evaluare a prejudiciului care poate fi cauzat subiectelor datelor cu caracter personal în cazul unei încălcări a securității datelor lor personale și determină, de asemenea, amenințările reale la adresa securității datelor cu caracter personal atunci când sunt prelucrate în sistemele de informații cu caracter personal.

    În conformitate cu amenințările identificate, Compania aplică măsurile juridice, organizaționale și tehnice necesare și suficiente pentru a asigura securitatea datelor personale, inclusiv utilizarea instrumentelor de securitate a informațiilor, detectarea accesului neautorizat la datele cu caracter personal și luarea de măsuri, restaurarea datelor cu caracter personal, restricționarea accesului la datele cu caracter personal, înregistrarea acțiunilor cu date cu caracter personal, precum și monitorizarea și evaluarea eficacității măsurilor luate pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal.

    Conducerea Companiei este conștientă de importanța și necesitatea de a asigura securitatea datelor cu caracter personal și încurajează îmbunătățirea continuă a sistemului de protecție a datelor cu caracter personal prelucrate în cadrul activității principale a Companiei.

    Compania a desemnat persoanele responsabile de organizarea prelucrării și securitatea datelor cu caracter personal. Fiecare nou angajat al Companiei care efectuează în mod direct prelucrarea datelor cu caracter personal ia în considerare cerințele legislației Republicii Cehe și GDPR (Regulamentul UE 2016/679 din 27 aprilie 2016) privind prelucrarea și asigurarea securității datelor personale, această politică și alte acte locale ale Companiei privind prelucrarea și asigurarea securității datelor cu caracter personal și se angajează să le respecte.

    7. Comunicări de marketing

    Informațiile de contact (e-mail, telefon) ale utilizatorilor site-ului nostru sunt folosite pentru a trimite buletine informative despre serviciile noastre. Transmitem corespondența numai dacă destinatarul și-a dat consimțământul.

    Fiecare utilizator al site-ului nostru are dreptul să refuze să trimită buletine informative făcând clic pe link-ul din scrisoare sau prin trimiterea unui mesaj prin e-mail: info@workmarket.eu.

    Am dori să subliniem faptul că nu toate buletinele noastre informative sunt de natură comercială. Pentru a furniza serviciile noastre trebuie să informăm utilizatorii despre actualizări și schimbări. Având în vedere numărul mare de utilizatori, este aproape imposibil să facem acest lucru, așa că am apela la lista de e-mail. Aceasta înseamnă că folosim buletinul informativ pentru a comunica cu utilizatorii, iar unele dintre mesajele pe care le trimitem nu sunt comerciale.

Lucru în străinătate

Căutare de locuri de muncă pe categorie

label.sidebar.companies.label
Все компании
Toate anunțurile
Vizualizate recent